dimecres, 17 d’agost del 2011

Salutacions Esportistes,Vegetariànes i Defensores dels Sense Veu!!!!

Hola Amics i Amigues!!!!

Em dic Sergi i porto moltes llunes rumiant com poder agrupar a persones esportistes, vegetariànes i que no vulguin quedar-se només amb aquests dos conceptes, si més no, que vulguin defensar a la mesura de les seves possibilitats, els drets dels "Sense Veu"....animals i humans si ho necessiten.

Estem al segle XXI i jo m´he marcat un objectiu.....eliminar la crueltat dels nostres plats occidentals i del primer món, doncs com ja sabeu gràcies a l´explotació i sobreexplotació dels animals....encara la gent passa gana i es llencen tones de menjar cada dia,o em direu mentider..... Cadascú és lliure d´agafar l´opció alimentària que pensi més correcte.....però no us oblideu....que qui menja carn i peix és còmplice de la deforestació i saquèig de la terra i el mar. Entre tots ajudem cada dia a destruïr el planeta....però uns més que altres o no. Des d´aquest blog volem donar veu als sense veu. No podem negar l´evidència o sí, vosaltres mateixos. Deixem de mirar cap un altre costat. Sabem qui té la culpa i mitjançant l´esport ens farem respectar.

Tenim clar el següent: Tots vivim al mateix món i tenim cor i cervell i sagnem. Per sobre de les idiologies està la sensiblitat de saber on es comet l´injustícia....aquí,allà o al teu plat. Pensa!!!!

A mí i la gent que m´envolta ens agrada mirar-nos als ulls!!!!

Mica en mica anirem posan al vostre abast tota la documentació al nostre abast:Llibres,videos,links interessants.....

Gràcies per dedicar el teu temps a llegir aquestes línies.

Salut,Esport i Respecte als Animals!!!

2 comentaris:

  1. Hola Sergi, quina grata sorpresa trobar aquest blog. A Barcelona i rodalies sou uns i unes quants runners vegetes anomenats veggierunners. I a l'estat espanyol hi ha una bona colla :) A vore si ens trobem en alguna cursa. Al facebook hi ha el grup dels veggierunners.es i surten las cursa en les que participa la gent. Passa't per allà que cal fer una bona pinya per acabar amb l'explotació animal. Salut company i encantada de trobar-te.
    Divina

    ResponElimina
  2. Hola! Com puc contactar amb vosaltres? Gràcies (lauraarin@hotmail.com)

    ResponElimina