dissabte, 19 d’octubre del 2013

LA ROCA NEGRA...3era edició!!!!!

Hola Amics i Amigues!!!!

El 9 de juny de 2013 vam assistir a la 3ª edició de La Roca Negra!!!!Fa il.lusió veure moltes cares conegudes de les tres edicions i més content ens posem quan estem ben acompanyats. A aquesta edició en Sergi L. el va acompanyar, com no, el Josep G. i com a reportera fotogràfica ens va acompanyar la Silvia S. també integrant dels A:V:S:L:C:E!!!Com a l´any passat el recorregut va ser diferent a la primera edició 
d´aquesta cursa al Baix Llobregat. Aquí més abaix podeu observar el recorregut, molt ben organitzat i traçat!!!














En Sergi L. ens farà la seva crònica:"Com l´any passat vam arribar amb temps, en Josep G., la Silvia S. i jo, amb la qual cosa ens va venir de gust fer un té(batallero....jijiji...amb tots els respectes, es clar), però sense adormir-nos perquè ens havien de posar les cremetes variades, bessoneres i escalfar. Així que després del té al solete de l´Estadi Municipal Constantí Miranda, ens anem a les carpes on ens donaràn els dorsals i deixarem les bosses al guardaropía. El dia pintava molt bé. Solete i un puntet de fresqueta. En Josep G. i jo ens vam posar les piles i adequar tota l´equipació reglamentària per després baixar al tartàn de les pistes d´atletisme i la zona de gespa per fer escalfaments, imprescindibles per tenir sempre el cos a tó.



          


                   

                                                                                                                            































       

       


           

               




                       


                



És en aquest moment on tindrèm l´anecdota de la jornada, doncs ens vam deixar els gels GU a les grades mentres escalfavem i a l´hora de sortir. On són els Gels? La ilvia els guardava però emocionant-se al fer-nos fotos les va perdre de vista. I a l´hora de sortir ens vam mirar en Josep G. i jo,com dient :"I ara que fem....21 Quilòmetres sense gels?".Vam quedar que no escatimaríem als avituallaments. Sí! Aquesta ha de ser la millor opció. A les 8hores i 45 minuts es va fer la reunió per explicar una mica l´ítinerari. S´apropa l´hora i veus com gairebé tots els participants estem amb moltes ganes de mossegar els quilòmetres. I donades les 9 del matí i algún minutet.....comença la cursa.



















































Sortim molt ràpids i ens col.loquem al davant en Josep G. i jo, però molt aviat els més ràpids i favorits 
d´aquest esdeveniment es posaràn al davent.









En Josep G. es vol treura l´espina clavada de l´any passat i el temps excessiu que va fer degut a que una setmana abans no pensava que una dieta depurativa, mimbaría tant el seu potencial. Així que, aquest any està disposat a aixecar el llistó i baixar el seu temps. Després de sortir de l´estadi i baixar, pujem fins les urbanitzacions amb un desnivell considerable d´asfalt per arribar ràpid ja a la muntanya pura i dura. Moments de pujada i baixades molt guapas. 


Bons avituallaments i unes zones on ens sentitm molt reconeguts amb molts veíns aplaudint els nostres esforços. El Solete ens acompanya amunt i avall, amunt i avall. És una de les curses amb unes baixades més guapes i bastant prolongades. Com sempre jo a les pujades em transformo en "Diesel" però a les baixades em transformo en "SuperDiesel". Normalment, ja als cinc primers quilòmetres solem posicionar-nos txts els que som de fer un mateix temps i jo ja feia quilòmetres que anavavem al nostre grupete,però coneixent els últims minuts de la prova i de baixada,no vaig deixar de ser com sóc i m´hi vaig llençar des de l´Ermita de Sant Ramón com una bèstia i vaig adelantar a tres corredors. És una sensació inexplicable. 





























Els 300 metres de les pistes són emotius i s´ha de donar tot!. Sempre s´ha de finalitzar una cursa apretant les dents,si no.....no has fet feina!!!!Quina Jornada!!!Contents en Josep G. i Jo.

Sergi L...Dorsal 218
Posició 58 de 390participants que la van acabar, amb un temps de  2h19m38seg      


Josep G..Dorsal 144
Posició 121 "    "         "            "    "   "        "         "     "      "      "   2h38m08seg















Donar les Gràcies a la Silvia S.(Germana meva i membre
 d´A.V.S.L.C.E) pel reportatge fotogràfic!!!Recuperát i t´esperem per fer quilòmetres.Molts petons Sílvia!!!


P.D.: El text que vé a continuació és de justícia fer-ho! I aquí el teniu!

Per finalitzar, volem fer esment que aquesta cursa és l´última que feiem Silvia S., Josep G. i Sergi L. conjuntament amb Marmunt Esport, després d´un conveni de col.laboració de 3 curses de Mitja i llarga distància a canvi d´obtenir bé de preu una samarreta Salomon. Si arribem a saber el preu a pagar...... No ho haguèssim fet. La veritat és que no ens hem sentit còmodes amb aquest club,suposadament establert a Badalona, encara que creiem que si els hi donèssim un bon feix de bitllets, assegurem que no tenen pàtria i fugiríen a la trobada del metàlic. Nosaltres pensaven que la cúpula de Marmunt Esport tenía uns valors propers als nostres,però hem descobert que no i ens allunye´m. No volem saber res de la direcció de Marmunt Esport. El que tenim clar, es que nosaltres no volem patrocinis interessats, no volem guanyar patrocinis GAES amb l´influència de partits polítics(com em va dir sense complexos un dels Fundadors de Marmunt Esport). Bon vent i barca nova, Enric G.

Nosaltres no parlem. NOSALTRES FEM!!!!               

Abraçades a Txts i fins aquí. La Crònica!!!!"
I fins aquí la crònica d´en Sergi L.
Ara a entrenar per afrontar la Matagalls-Montserrat 2013, amb un care solidari?

Gràcies a Chocolates Solé        Amandín
        Productos Naturales Jenny-Feng D´Shila
        Biogrà
        Dietéticos Intersa












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada