dijous, 1 de març del 2012

1er Trofeu Ciutat de Badalona "Memorial Luis Condón"

Hola Amics i Amigues!!!!!!

El diumenge 19 de febrer va tenir lloc aquesta cursa tan ràpida i plena d´emoció,no creieu? Un Memorial així ben val la nostre participació. Felicitats a totes les persones que han fet possible la seva realització.Una organització molt bona. La Cursa va començar a les 9:30 del matí i 41minuts i 13 segons més tard ja passavem per la línia d´arribada. Molt ràpida i planera correns pels carrers de bona part de Badalona.On normalment passen els vehicles ara passava una comunió de gent fent esport,grans i més joves es van deixar la pell per aconseguir els seus reptes. La gent va gaudir moltíssim i es va patir més...La meitat dels Atletes Vegetarians Sense Límits vam participar un amb dorsal i l´altre sense,ja que les inscripcions ja s´havien acabat,aixó és tenir reclam i creació d´espectativa.

Però diumenge 4 de Març....ens espera la MARATEST.....quina bestialitat!!!!30km d´asfalt per posar a prova les soles de les bambes,encara que també en 11 dies haurem de fitxar a la Mitja de Montornés i ara sí, encarar l´arribada de la Marató de Barcelona el 25 de Març.

Mica en mica els Atletes Vegetarians Sense Límits ens anirem fent un forat,ja ho veureu!!!!

Aquí penjo l´imatge de l´arribada de la Cursa del Trofeu Ciutat de Badalona.Patir i arribar pensant que ho has donat tot,no té preu!!!!

Salut,Esport i Respecte Total als Animals!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada