diumenge, 14 d’octubre del 2012

MATAGALLS-MONTSERRAT 2012:NO LIMITS FOREVER!!!!


Hola Amics i Amigues!!!!!

La Matagalls-Montserrat 2012 ha resultat d´un agredolç intens.. Perquè? Ara passem a explicar-vos una història d´injusticia i abús d´autoritat que ens agradaría no tornés a succeir.
Ha estat una edició on en Sergi,membre d´aquest club va iniciar els tràmits d´inscripció tranquil de la seva plaça,degut a que la normativa diu que qui estigui inscrit a la edició anterior, té plaça reservada. Va fer la Pre-inscripció correctament i per circunstàncies personals i de confiar en les dates passades,no va poder fer inscripció i pagaments següents. En definitiva,que es va passar les dates en uns dies. Llavors,es dirigeix a C.E. de Gràcia per intentar solucionar la situació, ja que aquest any tenia un afegit de bon estat de forma i molta il.lusió, de forma directa i sense intermediaris. Però molt cordialment, la noia que va obrir per la tarda, li comunica que això s´ha de consultar per internet i que la normativa és clara. Es va passar de data i la meva plaça va ser assignada a una altre persona. Així s´inicia un viatge internauta de mails d´anada i tornada entre en Sergi i el Responsable Sr.Jaume. Tancant aquest últim la discussió:
"
Sergi,

No vull haver-me de repetir. És un tema tancat. No enviem emails ni per recordar dates de pagament, ni per recordar quant es pot imprimir el justificant, ni per recordar quan i on s'ha de recollir el dorsal, ni per avisar de quan és la travessa. Només els enviem a la gent del sorteig als que se'ls ha donat plaça perquè des del moment en que reben la possibilitat de pagar la plaça només disposen d'una setmana per pagar. Tota la resta de coses estan avisades amb mesos d'antel·lació.

Jo no puc jutjar qui té més il·lusió. No tinc dret a dir que no a altres persones que també s'han quedat sense plaça perquè no han pagat a temps o perquè no els ha arribat a tocar pel sorteig (i posteriors reassignacions) i dir-te que sí a tu.

Respecte a la ultra, no barregem temes. Són events diferents organitzats per persones diferents dins del CEG. La comissió de la Matagalls no ha tingut participació en la ultra. Per qualsevol problema que tinguis amb la ultra t'has de dirigir a les persones encarregades de la ultra. Al CEG s'organitzen desenes d'activitats cada any i de la immensa majoria ni tan sols conec als promotors.

Respecte a la gent que té plaça sense haver-la fet abans, els criteris per tenir plaça eren clars des del primer dia i decidits en comissió, de forma meditada, doncs es van parlar durant 2 o 3 setmanes abans de finalitzar-los. No entenc que et queixis d'això quan no tens plaça per no haver-la pagat a temps. Si el que demanes és que li tregui la plaça a algú que ha seguit les normes fil per randa per donar-te-la a tu que no has pagat a temps, evidentment la resposta és que no.

Em sap greu, però no puc fer-hi res, i no insisteixis més perquè precisament vam posar a la web la informació amb prou antel·lació per a que no agafés a ningú de sorpresa.

Jaume"

En Sergi ho deixa estar el tema i amb moltes ganes accepta la proposta de Josep G. per acompanyar-lo a la seva 1ª Mm. I així ho farà.

El dissabte 15 de setembre en Josep G. i en Sergi arriben a Coll Formic a les 16h com rellotges, acompanyats en cotxe pel Jordi(Germà d´en Josep G.). La sortida d´en Josep G era a les 17:07 amb en Dani C. i el Guillem. Va poder ser així perquè en un princípi l´hora de sortida d´en Josep era a les 17:50, però es va parlar amb l´organització explicant-lis que no teniem vehicle de retorn des de  monestir de Montserrat i van accedir a adelantar hora de sortida. I des d´aquí volem agraïr la col.laboració. Al moment d´escoltar les demandes d´en Josep, en Sergi va poder parlar sense saber-ho en un principi, amb MariaLluisa menbre de la Presidència de l´organització. Ella va escoltar molt gentilment la situació viscuda pel Sergi i es va comprometre a poder analitzar la situació. Perque la situació és que en Sergi va saber de primera mà que pocs dies abans de la prova es van assignar dorsals a persones que no havien fet l´any anterior la Mm i això no està bé. I la pregunta és....el reglament no és igual per tothom?. Amb això tanquem la topada, però parlarem amb el C.E de Gràcia en fred. 
En Josep G.,en Dani C. i en Guillem van sortir il.lusionats igual que en Sergi L.(participant Pirata).Quedaven per davant uns 83 quilòmetres més o menys. Amb molt de solete, en Dani C. i en Guillem s´aventuren a poder fer el màxim de quilòmetres correns i en Josep G. i en Sergi farant trotant els primers 18 quilòmetres, intentant mossegar fort el temps restant, però decidim en assemblea que a partir d´Aiguafreda no trotarem més, si no ens vé de gust. Aquest primer tram ha sufert una variació important que dona una sensació de molts més quilòmetres vers l´any anterior.

Fins el primer avituallament, ens mostrem molt forts. És a partir d´aquest moment, on tindrem diversos pensaments negatius en relació a la continuitat o no a la travessa......
 
 
però que a Sant Feliu de Codines desestimarem i ens omplirem de força. Trams de pujada llarguíssims faràn patir els nostres caps però resistirem com campions....fins Sant Lloreç Savall on en aquest emplaçament ens disposarem a fer canvi de mitjons i protegir-nos de nafres que ja han fet aparició i abrigar-nos una mica, ja que les temperatures han baixat. 
 
D´ara en endevant hi haurà també un altre canvi al recorregut que a en Sergi li resultarà més llarg i que sens dubte crearà situacions d´incertessa, ja que serà un itinerari nou per a tots els participants que ens envoltaven. Gent que es perd i ha de recular. Nosaltres tenim la gran sort d´anar a un grup observador que rectificarà quan toca i veurà els camins correctes, no sense dubtes. És impressionat veure les cares dels que s´han perdut i han recular a passar pel punt de control. Amb esforç arribem al avituallament dels Donuts. Si als avituallaments anterior haviem fet una aturada per repostar sense tenir gula i aprofitar fruit secs i codony i petits entrepans....en aquest avituallament no ens estarem de tastar els Donuts....sense passar-nos. Tot seguit,ja podem dir que queda menys, però encara molt dur. De Matadepera fins a Viladecavalls ens esperen unes pujades de la mort i unes baixades interessants, que afrontem molt sencers. Aquest és un tram de llarga durada i molt recuperador al arribar a Viladecavalls,doncs ja veus la Muntanya a tocar. A l´avituallament fen un stop d´uns minuts i ens trobem amb gent de Badalona (en Ricki, un expert en aquest clàssic que aquest any per lessions i opcions decideix també anar una mica més tranquil ). Sortim de Viladecavalls a mossegar els últims quilòmetres com a campions. 
Arribem a Monistrol amb bones sensacions per afrontar l´última pujada com a valents, i així ho fem. Aquests dos quilòmetres finals són molt durs però amb l´ajuda dels gels de NUTRISPORT, provats l´any passat és l´empenta que necessitavem i assolim l´objectiu amb dignitat i felicitacions pel Josep G. que arriba al Monastir en la seva primera travessa en 16h40min.

 Quina passada de prova. Hem de felicitar a l´organització pels avituallaments ( car que no estar que no estaría de més tenir més opcions vegetarianes i veganes, com el pà amb tomaquet sense res, etc) i la seva organització, però pot ser hauríen d´haver fet una mica de més senyalització a les variants. Però en general i passant per alt la topada amb el Sr.Jaume, tornem a felicitar-vos C.E. Gràcia!!!!!


Des d´aquí vull animar a txts els atletes vegetarians del món a que s´aventurin en aquesta prova, que val la pena. 
Voldría fer una especial menció a Just Sociats per enrecordar-se de mí i consultar-me per uns quants consells per afrontar la Matagalls-Montserrat 2012. Aixó em va agradar moltíssim, car que és ell i les seves fites les que li precedeixen i sería jo qui hauría de demanar-li consell. Gràcies Just!!!! Ell va guanyar la Mm 2012.

Salut,Esport i A!!!!

1 comentari:

  1. NO veig hon hi ha l´abus d´autoritat enlloc.
    Si vols inscriure´t en amb tanta il.lusio en una cursa preocupat de quins son els dies de plaç per fer-la. Veig que al final la vas poder fer ... ¿com?

    ResponElimina