dijous, 29 de novembre del 2012

ENTRENEM A TOTES HORES!!!!

HOLA AMICS I AMIGUES!!!!!

El passat 17 de novembre de 2012, a les 00:00 hores, aquest C.E va convocar "in extremis" una nocturna. Aquest C.E  ja ha convocat diverses nocturnes però a totes sempre hi ha alguna cosa diferent i aquesta no podia ser menys. I Perquè?

Com sempre que s´ha convocat, el ritual marca quedar de 23:45 del 16 de novembre a les 00:00hores del 17 de novembre. Tot pintava tranquil i segons les cròniques metereològiques ens informaven de núvols però no pluja i a l´arribada dels dos membres del GALM(Grup d´Atletes Llibertàris del Maresme),a les 23:55 començà a espurnejar "in crescendo" i a les 00:00 hores sota Pi de la Plaça del Gas de Badalona ens posavem les jaquetes de pluja. Quina aventura, quina descarregada d´aigua, sensacions noves ja que mai a una nocturna ens havia plogut. Però quin xàfeg d´una hora i vint minuts!!!!.La Pluja va durar fins abans d´arribar a la Torre de Guaita, més coneguda com Torre Charlie, on ens vam treure la jaqueta i mig calats però amb una temperatura molt agradable i una visió nocturna espectacular, ens dispossàrem a carenar la Serralada de marina.


Les sensacions de tots tres eren boníssimes i sort de no trobar-nos gaire mollats tocàrem la Torre i continuàrem i passàrem pel Puig Castellar (Poblat Ibèric) amb gran significació pels A.V.S.L.C.E ja que és un cim petit però de moltes possibilitats, per arribar al Mirador de la Vallensana i enfilar cap a la Torre de Guaita de Badalona, més coneguda per Torre Bravo on vam tocar-la  i continuar cap a Torre de Guaita d´Alella o Torre Alfa, moment de altre foto i repostatge energètic.




Minuts després continuem cap el Mirador de Premià o així el coneixem aquest C.E, però els membres del GALM ens han dit que té un altre nom. Aquest tram donava per trotar i almenys així vam començar però ràpidament aquests del Baix Maresme van optar per apretar una mica i el trote es va convertir en un entreno de qüalitat fins a Alella. Al arribar al Mirador i amb aquella nit ens sentíem que havíem assolit objectius i pels membres del GALM, un nou rècord personal ja que els seus entrenos no superen els 17 quilòmetres. Baixant cap a Vilassar de Dalt ens vam trobar amb un gripau autòcton, a qui vam saludar i incordiar sanament una miqueta.
 

Abans d´arribar a l´estació de tren de Premià de Mar, un dels membres del GALM va patir una estrebada al costat dret del genoll, possiblement fruit del refredament muscular a l´aturada tècnica de Torre Alfa.
A les 6:00 hores arribavem a l´estació més o menys amb el temps previst i després de 33 Quilòmetres 360 metres.

Bon entreno de preparació a La Cursa de L´Últim Maqui del dia 25 de novembre de 2012.....gran cursa que ens resultarà duríssima a txts!!!

Ja sabeu, no oblideu que sempre hem d´estirar abans i després d´un esforç físic!!!Els estiraments són ttant o més important que els nostres propis entrenaments i reptes!!!!

Per cert, txts els membres d´aquesta fita som vegans!!!!

Salut,Esport i A!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada