dilluns, 12 de novembre del 2012

Rodem per acompanyar a l´Albert als 10kaire!!!!

Hola Amics i Amigues!!!!!

El passat 12 d´octubre un amic d´Atletes Vegetarians Sense Límits Club Esportiu que es diu Albert feia la seva primera cursa i això no podia passar sense acompanyament
El dia que ens ho va dir va ser especial ja que la sorpresa va ser màxima i agradable,clar. Així que li vam proposar en Josep G. i jo,acompanyar-lo als 10 Kaire de Vilassar-Cabrera de Mar i portar-li l´aigua i fer-li costat. L´Albert és vegetarià encara que ha tingut moments de vegà,però per dur una alimentació vegana i esportista has d´estar a tope en cos i ment,però que això no era l´important aquest dia.
 
Però per més coincidència l´Albert contacta amb una gent vegana del maresme que han format el Grup d´Atletes Llibertaris del Maresme i llavors vam fer un grupete de sortida en bloc per a principiants a la part de darrere, per no molestar a qui vol fer marca.

Dels companys de cursa del GALM, un era la seva primera cursa i l´altre era la segona, es a dir, d´estreno total.
 Els amics de GALM en millor situació ja van sortir a fer la seva cursa i nosaltres tres rodavem a ritme d´Albert que en tot moment marcava el ritme. Pel Josep i per mí(Sergi) va ser una rodada molt tranquil.la que també ens feia falta. Per cert, En Josep i jo anavem de Pirates!!!! La primera vegada,també!!!ssssssshhh!!!! Animant a l´Albert se´ns va passar la cursa molt ràpida.....moments més lents i altres més motivadors,però l´Albert va arribar donant-ho tot d´això no hi ha dubte.

Felicitats Albert i Benvingut al món runner!!!!

Felicitats companys del GALM per iniciar un camí d´Esport,Salut i Lluita!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada