dilluns, 24 de desembre del 2012

NOSALTRES I SUMMITS OF MY LIFE!!!!!

Hola Amics i Amigues!!!!!!

El passat 17 de desmbre de 2012, en Kilian Jornet feia la presentació del seu projecte més ambiciós:

                                                   SUMMITS OF MY LIFE

Va ser impossible arribar-nos al primer passi però vam tenir la sort de poder assistir al segon passi. Les persones hem d´estar obertes a rebre sempre i les experiències del Kilian i tots els qui li envonlten son enriquidores. Es just dir que es mes viva que mai la frase que mes m´agrada: "Som el reflex de qui ens envolta". Sóc del parer que aprendre ho podem fer de qui menys t´ho esperis, ja sigui més o menys jove.
La Silvia,en Josep G. i jo vam emocionar-nos amb les experiències bones i crues que ha viscut aquest monstre de les muntanyes. La sensació que ens va donar a tots tres és que és una bèstia al seu medi i una persona tímida fora del seu hàbitat. Com va dir en Kilian:"Si no hagués tirat endevant el projecte el documental per la mort de l´Stephan hagués estat un error imperdonable". Tot plegat va ser molt emotiu i vam aconseguir que ens signés els llibres i fer-nos uns quantes de fotos.
Com a runners d´asfalt i muntanya valorem aquestes ganes de fer arribar arreu els valors que es poden sentir a locs tant bonics, salvatges i arriscats on només uns quants tenen la sort d´arribar-hi. Aquests indrets pensem que han de ser respectats com a santuaris i com diu aquell discurs del cabdill Seattle- indígena americà:"La Terra no ens pertany a nosaltres si no que és una donació dels nostres fills". Què vol dir? Doncs que per poder gaudir de les moltíssimes meravelles que hi tenim en aquest món que ens ha tocat viure durant molts anys, ho hem de respectar i no ferir amb les nostres deixalles ni transformar pels nostres egos.

LA PREMIÈRE DE A FINE LINE EN BARCELONA LLENA DE 1.500 PERSONAS EL PALAU DE LA MÚSICA

Tres sesiones consecutivas con 1.500 personas llenaron el lunes la presentación mundial de la primera película de Summits of my life: A fine line.

Nosaltres hi vam anar al segon passi d´aquest espectacular documental. I com no....també vam aprofitar per buscar la foto amb La Bestia!

    La Silvia amb la germana de Kilian Jornet.
    En Sergi amb el Kilian Jornet.
    La Silvia amb el Kilian Jornet.
    En Josep amb el Kilian Jornet.

                                GRÀCIES KILIAN & CO. 
PER FER-NOS PARTÍCEPS DE LES VOSTRES EMOCIONS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada