dijous, 20 de desembre del 2012

Els Nostres Patrocinadors......de moment!!!!

Hola Amics i Amigues!!!!!

Quan vam decidir crear aquest C.E vam veure que si nosaltres portem una determinada forma de vida,perquè no l´expliquem al món sencer?
Nosaltres entenem que menjar és prou important com per no retre-li homenatge. La gent s´alimenta més bé o més malament i això ens preocupa que sigui més malament que bé. Quan un decideix fer-se mínim "ovo-làcteo-vegetarià" sent esportista també diu moltes coses i la primera és que l´importa la seva alimentació, que no vol que li venguin res que ell/ella no vulguin. Un vegetarià pot fer de més o de menys però sempre intenta informar-se del que es troba al seu plat. Mirar els ingredients i la procedència és per a nosaltres, simplement "Bàsic".
Així que vam pensar en una forma d´autofinanciació com és el patrocini que ens ajudi a fer el que ens agrada i dir al món d´on treiem la nostre font d´energia, ja que molta gent pensa que només menjem enciam o que som gent que abandonem uns ideals de respecte pel nostre entorn, per un tall de pernil dolç (com diu algún anunci).  
Som forts,ràpids,inteligents,valents i amb una força de voluntat que no té límits. Per què? Doncs perque podent menjar coses....reflexionem i mirem d´estimar allò que ens funciona bé i és per això que l´alimentem sense crueltat, sense servilisme, sense obligacions. La Natura és molt rica i ens ofereix coses perque les agafem i no les empaitem.

Des de fa alguns mesos hem enviat uns dossiers on expliquem qui som, què fem  i com podem colaborar amb les marques més properes als nostres ideals i formes de vida. Unes no han respost o han respost molt poc educadament, altres ens han dit educadament que no és el moment, altres estem a l´espera de resposta positiva per confirmar i aquí us presentem les marques que ens donen suport des de fa un més:







 

                Gràcies per ajudar-nos!!!!!

Estem a l´espera de tancar altres patrocinadors, però tot poc a poc i amb bona lletra.

Salut,Esport i A!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada