dijous, 15 de març del 2012

Ja ha passat el MARATEST o MARAINFERN!!!!

Hola Amics i Amigues!!!!!

El passat 4 de març de 2012 a la ciutat de Badalona ,va tenir lloc el MARATEST. Prova que tenia dues opcions: 15 i 30 km. La participació va ser espectacular , al voltant de 2200 participants van sortir a les 9 a.m.

Volem comentar que els Atletes Vegetarians Sense Límits vam participar a la prova dels 30km i vam notar certes carències que m´agradaría comentar.La nostre intenció no és fer una crítica destructiva,ens el contrari. En primer lloc vam trobar a faltar més seguiment dels trams, més concretament hi havia moltíssims metres on la gent podía girar cua i menjar-se metres i temps i això no és agradable de veure com esportista. Estem d´acord que et pots pujar a una borera uns metres i després tornar a la calçada,però deixar la porta oberta a retallar algun quilòmetre,no és maco ni esportista. Esperem que l´organització de l´any que vé ho tingui en compte. En segon lloc vam trobar a faltar més avituallaments de consistència.Disculpins l´organització,però en 30km només al quilòmetre 15 podíem trobar taronges,platans i un got de beguda isotònica.....pensem que els avituallaments podíen estar situats als quilòmetres 10 i 20,amb taronges,plàtans,fruits secs i ampolles senceres de beguda isotònica i aigües.

Res més a comentar,pel que fa a l´organització.

La gent al carrer ens va recolçar moltíssim i còrrer a la teva ciutat davant aquest MARAINFERN!!!!ÉS MOLT MOTIVADOR!!!!.Però pot ser que Badalona tingui capacitat per fer un recorregut només?El recorregut estava ple de ziga zagues, afegint dificultat als quilòmetres. Per cert recomanem que si l´any que vé,fa el sol que va fer, recomanem gorra, ulleres de sol de qüalitat i algun gel regenerador(per si l´organització torna a ser "sencilla",a l´hora d´organitzar els avituallaments).
Van ser 30 km molt durs,però assolits!!!!
Res més a valorar, per la nostre part.

Sense més,Salut,Esport i A!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada