diumenge, 14 d’octubre del 2012

XVIII MARATÓ DE COLLSEROLA, 7 d´Octubre de 2012

Hola Amics i Amigues!!!!!

El passat 7 d´octubre de 2012 a les 8 a.m es va donar el tret de sortida a la XVIII Marató de Collserola.
Segons l´organització va ser tot un éxit de participació, ja que vers l´any passat es va doblar la llista d´inscrits passant de 140 a 280 participants. Mitja hora més tard es donaría el tret de sortida a la XIII Mitja Marató de Collserola organitzada també per l´Unió Excursionista d´Horta.
Amb una temperatura molt agradable, un minut abans de començar la prova vam fer un minut de silenci per Teresa Farriol, una campiona que va morir dies abans participant a la Cavalls del Vent. Des d´aquí i on estiguis Teresa, que sàpigues que has estat un exemple per a molts corredors i corredoras. Gràcies Teresa per tot el que ens has deixat.

Així doncs, en Sergi va participar en la seva segona Marató i primera Marató de Muntanya.









Sí amics i amigues, ha estat una bona Marató plena de bons camins, pistes forestals lliures d´obstacles, corriols i zones molt tècniques. És molt recomenable.
Ara bé, deixant a banda que el preu és competitiu no s´hauria de ser escàs a l´hora dels avituallaments. Penso que taronges, aigua i beguda isotònica està bé, però es podríen posar molts més fruits secs a cada avituallament, ja siguin no només figues seques, si més no, donaría per posar més nous, avellanes, atmetlles i panses en més quantitat.

Esperem veure´ns més vegades i amb més integrants dels atletes Vegetarians Sense Límits Club Esportiu!!!!

Salut,Esport i A!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada