diumenge, 10 de febrer del 2013

LA MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS 2013!!!!!

Hola Amics i Amigues!!!!!

Enguany, es presentava aquest Club Esportiu amb només un integrant per fer La Mitja de Granollers 2013. L´any passat vam tenir el suport a l´arribada de la Silvia i el Llibert,ambdos integrants del Club. I com no, el fred també va fer la seva aparició estelar. Val a dir que, un temps asoleiat va alleugerir els 21 Quilòmetres.
Com sempre, els nostres patrocinadors ens acompanyen i ens preparem per afrontar els nostres reptes.

                                   Gràcies Chocolates Solé
                                         Gràcies Biogrà


Aquest any es va donava el tret de sortida a les 11 hores del dia 3 de febrer de 2013. Una mica tard pel nostre gust o si més no,per la norma de sortida de moltes curses que aniría entre dos quarts de deu i dos quarts d´onze. En Josep G. i Sergi L. van arribar una mica massa d´hora i vam tenir temps de fer-nos unes fotos pels nostres patrocinadors. Com era d´esperar. Aquesta Mitja Marató és un clàssic que intentarem fer tots els anys que poguem ja que l´organització és molt bona, menys en algun tema que després en parlarem. En primer lloc van sortir els participants del Quart de Mitja a dos quarts de deu i mitja hora més tard ho faríem nosaltres. Feia fred i encara que anavem amb samarreta de tirants i pantalons curts, al passar per zones amb solete gaudíem del poder còrrer. Objectiu principal d´aquest club. Van sortir també les persones que anaven amb cadira de rodes. Bravo per ells i la seva capacitat d´esforç i superació. Cinc minuts abans que nosaltres va sortir l´Elit i a les Onze en punt......La Gran Massa humana!!!! Narració d´en Sergi:"Vam sortir en josep G. i jo amb un ritme maco que ja haviem parlat i que vaig trencar als tres quilòmetres, car que sortint d´una gastroenteritis, no em va impedir imposar un ritme còmode. En Josep sempre el portava darrere i segons els seus comentaris, no em va deixar anar a gaire distància. La veritat és que jo em sento més còmode perseguit, que perseguint. Amb ràfagues de vent interessants li donava el punt de dificultat a una Mitja que li diuen planera però que té una primera part de "Falso Llano" que et posa les piles, per acabar baixant amb el sol de cara i donant-ho tot".
Agraïr l´escalfor popular al llarg de tot el recorregut. Això fa posar la pell de gallina al més dur. Però s´ha de comentar un punt crític ver l´organització:
L´Organització va posar a disposició dels corredors el pavelló olímpic per deixar les motxilles. En un principi, semblava que hi hauria prou amb les zones habilitades per l´emmagatzematge de les mateixes,però no va ser així. Al anar a recollir-les després de la cursa, on ens tocava a nosaltres.....el Kaos es va apoderar de la situació i les motxilles que en un principi tenien bon recuperar.....no va passar pas. Però al final vam poder recuperar les nostres pertenences i sortir de la zona perimetral de La Mitja, plena de cotxes, participants, visitants.....espectacular la Festa viscuda!!!!

Amb aquesta Mitja de Granollers fem el tret de sortida d´aquest 2013!!!!!

Salut, Esport i A!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada