dimecres, 11 de setembre del 2013

CURSA DEL DIMONI 2013...repte assolit!!!!

  Hola Amics i Amigues!!!!

Aquesta cursa és pel nostre humil club esportiu, com un homenatge a l´esport amateur i popular. Però aquest any......El Consistori badaloní va voler passar la tisora per una activitat de tanta tradició com és la Cursa popular de Badalona, més coneguda com la Cursa del Dimoni!!!!Centenars potser algún miler de persones es van quedar sense dorsal perquè els organitzadors no podíen garantir la seguretat ni l´avituallament dels participants. És una llàstima que aquest ajuntament ens prengui per nens i es pensi que ens creurem aquests arguments. No estem d´acord i li vam fer saber mitjançant una queixa formal. Però anem a fer la crònica, que és el que ens importa, poder narrar la nostre participació encara que fos "de Pirata" en Sergi L i la Silvia S.. i amb dorsal en Llibert L. La Silvia S.. passa a fer la cr`noca:

"Hola Amigues i Amics!!!!Quina jornada esportiva més emocionant. Especialment perquè en Llibert L. deixa per fí el cotxet a la Cursa Mini, a les 11:30h (Fins a 10 anys)-Circuit Verd(1.700metres)per afrontar-la caminant o com ell diu "a Tarsàn" i que el qui el porti farà d´Elefant....jijijij.....bromes a banda!!!! 

La Cursa Gran, es va convocar a les 9:30h(a partir de 15 anys)-Circuit Vermell(10.000metres) i començava puntual i amb molta afluència,com era d´esperar. Tothom qui estigui a l´òrbita de les curses,mitjes maratons i maratons i ultratrails veu que aquest esport va en augment, no pots quedar-te estàtic i quadriculat i hermètic. Regiduría de l´Esport recolliu les paraules dels esportistes i feu que les curses populars, ho siguin de veritat!!!!Quin goig feia la Rambla plena d´esportistes!!! A la Cursa Gran, en Llibert i en Sergi van decidir queixar-se de la falta de dorsals participan de forma "Pirata i amb la seva "Bandera Pirata". Van sortir des de la zona intermitja, perquè encara que anem en cotxet, no anavem a fer un passeig, si més no, competir perquè no?Com el qui més!!! El recorregut ja se´l conèixen però en Llibert no havia anat mai a aquestes velocitats, empés pel Sergi i cridant:"Piraaaaaataaaaaa". Segons diuen va ser molt emocionant com moltíssimes persones que els veien passar, els animaven!!!! De pell de Gallina!!! Pujades i Baixades i aturada tècnica per agafar una ampolla d´aigua....ui!!!!Que no tenien dorsal i no els hi tocava. Tranquil, Consistori de Badalona, que si s´escau, la paguen!!!!La gent els animaven i els animaven als corredors i corredores que anaven quedant enrere. Podem resumir aquests 10 quilòmetres van ser molt emotius!!!".






























Després de la Cursa Mitjana va arribar el moment del Llibert L. i el 

seu dorsal, doncs de la cursa mini sí que vam poder treure-li el seu 

propi dorsal. Al Llibert L li acompanyava el seu cosinet Jaume, qui 

no va treure dorsal però la va còrrer igualment,faltaría. Els primers 

metres els vam fer correns, el tram intermig a Tarsàn amb el Sergi 

L. i jo fent reportatge gràfic i els últims 200 metres a còrrer que vé 

fort!!!! Molt emocionants!!!En Jaume, dos anys més gran que el 

Llibert anava amb la Montse C.(mare del Sergi) i van anar molt 

més 

ràpid. Aquest Jaume també apunta maneres. No és la primera 

vegada que en Jaume i en Llibert corren junts,ja que ja ho van fer 

el dia 31 de desembre de 2012 al format Mini de la Mataró Night 

Trail. Quin futur runner,si volen,es clar!!! 




                         







Al finalitzar la cursa, que més els hi 


podem demanar a aquest jovenets!!!!


                      Només que tinguin present 

                   el gaudir sempre del que facin!!!




  En Sergi L. amb el bomber i podi en 

                 algunes edicions anteriors Josep R.


                I fins aquí la crònica. Gràcies Per tot!!!".

            Fins aquí la Crònica de la Cursa del 
Dimoni!!!

                                Salut,Esport i A!!!!!
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada