dijous, 22 de març del 2012

La 19ªMitja de Montornès-Montmeló-Vilanova del V.-La Roca del V. ja és història!!!!

Hola Amics i amigues!!!!

El passat 11 de març de 2012 va tenir lloc la 19a. edició de la Mitja de Montornès,sortint uns minuts després de les 10 del matí.
Era la primera vegada que un corredor del nostre Club corria per aquestes contrades.Les sensacions eren bones i ho va ser per molta gent,doncs estava tot a reventar de gent, és a dir, un éxit de participació.La Mitja estava dividida en tres modalitats: La Mini, Els 5Km i La Mitja Marató.Uns 4800 participants.A la Mitja van participar 2557 corredors/es. Els comentaris deien que era una cursa bastant planera....si....si. El recorregut asfàltic va tenir zones de desnivell molt pronunciat en pocs metres i això feia perillar que fos tot lo ràpida que deien que era. I així va ser,la veritat es que hi havia més quilòmetres de planície i pujada,que de baixada, però va estar molt bé.El paisatge era trencador,ja que sortiem envoltats d´industria, entravem a territori urbà, més zona industrial, més nucli urbà i vinga quilòmetres d´asfalt envoltats de camps de conreu i bosc...almenys peculiar!
Potser faria falta fer esment una vegada més,que l´organització posès més atenció en reservar una part de l´alimentació a la gent com nosaltres(vegetarians i vegans).Al acabar la cursa i per tots els corredors ens esperava un lot de productes molt arreglat, veguda isotònica i a dins del pavelló, uns plats d´espirals molt complert,però.....amb tunyina. Agraïm a l´organització aquest detalls,però els vegetarians i vegans que correm i fem esport som cada cop més i no hagués passat res si haguéssin deixat unes carmanyoles per opcions alternatives. Però la veritat que és d´agraïr.
Per últim assenyalar que no separar la sortida per calaixos va fer que triguèssim més del conte a poder còrrer còmodament.Van fer falta uns 15 minuts per que la cursa s´estirés. Era només un apunt!
El nostre company que va participar va quedar a la posició 920 de 2557.Proper objectiu,superar aquesta marca i apropar-nos a la 1h30min.

Un plaer poder còrrer sota un sol que va fer del diumenge i la cursa una bona trobada a Montornès.
I més plaer, quan en Sergi va estar acompanyat d´en Josep G.,en Josep P.,en Dani i la Susana.Gràcies amics!!!I  m´oblidava que aquesta foto no existiría si no fos per la Meritxell,la Paula i l´Albert i la seva familia que ens van animar i fotografiar al passar per La Roca del Vallès.Gràcies,Tribu de la Roca!!!!!
Felicitar a l´organització i ànim!!!!
Si tot va bé,l´any que vé esperem crèixer com a club i participants a la 20a Edició....Aquest és el nostre desig pel 2013!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada