dijous, 5 d’abril de 2012

La Marató de Barcelona 2012,ja és Història!

Hola Amics i Amigues!!!!

Quin esdeveniment,què gran tot allò que va envoltar aquesta trobada de gent disposada a deixar-se la pell a 42km195m!!!
El nostre company Sergi havia fet rodades llargues i participat a Matagalls-Montserrat,però amb més temps per endevant.Però com ell diu:"Fer una Marató és cosa séria".Però millor que sigui ell qui ens expliqui aquella jornada:
"La jornada del 25 de Març de 2012 no l´oblidaré.Simplement èpic!!!!I us preguntareu ,perquè?.Va coincidir amb el canvi horari i em vaig aixecar una hora més tard,no!!!!!!No, una hora abans de l´hora prevista, què vaig fer? El mateix, esmorzar el que tocava i cap a l´esdeveniment.Encara era negra nit i ja vaig arribar al Pavelló número 6,però no vaig ser l´únic,doncs com jo,ja hi havia gent allà estirant,llegint,escoltant música o passeijant.Jo vaig començar a estirar fins que van començar a arribar el Josep G.,en Josep P.,en Xavi,la Susana,el Dani,l´Ignasi i el Cristian....amb el temps just per fer-nos unes fotos, deixar les motxilles amb la roba i disposar-nos a menjar quilòmetres.
La veritat és que si la Marató tenia l´hora de sortida a les 8:30a.m , apavelló es va veure una autèntica onada de gent que es trobava nomes mitja hora abans....quina bogeria.
Així que cadascú del grup que ens vam trobar ens vam anar col.locant als nostres calixos. En Josep G. i jo vam anar a la teórica fita de 3h30min.I la veritat que per no haver fet els deures que tocaven per preparar una Marató,ja podem estar contents.Vam sortir i gaudir d´anar correns per Barcelona a un ritme que vam mantenir durant 21km,que era de 5 minuts el quilòmetre,però va ser allà on vam començar a anar sumant minuts per quilòmetre. La veritat és que la hidratació és fonamental i ho sabiem,així que no vam escatimar en fer-ho. A partir de la mitja Marató la situació es va posar difícil però no impossible. Encara que sabiem que anavem afegint minuts, els dos junts ens animavem mútuament i a cada trepitjada ens enduríem,però els 30 quilòmetres van arribar i "Gel Nutritiu" a la mà ens disposavem a menjar-nos allò que anomenen "El Mur". I sí,és molt dur. Nosaltres anavem amb la mentalitat de fer un temps però si no ho aconseguíem,l´important era no aturant-se i tirar endevant. I així va ser!!!!
Molt i molt èpic!!!!És impressionant com la gent que no ens conèix de res,ens animava durant tota la cursa, "in crescendo"ja que com sortiem molt aviat,a mesura que la gent es va anar despertant i baixant a esmorçar i comprar el diari,feien més goig els carrers i des de el quilòmetre 21,la gent que ens animava ho donava tot.Gràcies!!!
I per últim, l´Avinguda "Eterna"del Paral.lel, quins quilòmetres finals.Extraordinari moment,l´arribada on tot va començar.Molt gran,la sensació d´assolir la nostre primera Marató sencera,ja que jo havia fet en tres ocasions(si no recordo malament)els últims deu quilòmetres acompanyant a Josep P.

Gràcies a tots els que sense conèixem vau animar,els que vau pensar en tots nosaltres i en mí si sabieu que jo era un petit protagonista dins d´aquest mar immens de gent.

Les dades són que Josep G. i jo vam còrrer 42km195m en 3 hores 54 minuts i 21 segons. Vam acabar a la posició 8582 de gairebé 20.000 participants i la posició per categoria va ser la 3809."

Així doncs, aquesta ha estat la crònica d´una jornada "running" ha tenir en compte per properes edicions,no?
Però sobretot, entreneu bé i força per arribar amb els deures fets!!!!Molt bé,cuideu-vos molt i fins aviat!!!

I Recordeu: Salut,Esport i A!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari