divendres, 10 d’agost de 2012

2ªCURSA DE MUNTANYA NOCTURNA "L´ENDIMONIADA"

Hola Amics i Amigues!!!!!

Sabem que han passat uns quants de dies des de la celebració de la 2ª Cursa Endimoniada de Badalona,el dia 2 de juny de 2012,però ens ha sigut impossible fer la crònica abans. Sabem que som un club petit i fem fins on podem, que sempre és més que res.

Hem de dir que aquesta segona edició va contar a la participació de dos membres d´aquest Club, com són en Sergi i la Silvia. Aquesta última estrenant-se a cursa de muntanya i de més de 10km. Tota una fita per ella.
A més van participar en Josep G.(Independent) i l ´Enric G. (aquest últim del Club Esportiu Marmun)segona i primera edició respectivament.En Sergi i la Silvia estrenaven samarreta i pantalons del nostre Club.

 Quins 18km més inesperats,ja que l´any anterior el recorregut va ser diferent. En Sergi passarà la seva crònica:

"Hola Amics i amigues!!!! Fer una cursa a Badalona sempre té un punt d´emoció i és intentar fer-ho més que bé, millor. La veritat és que em trobava molt motivat i això va ser molt positiu. La cursa va començar a un ritme fortet i el grup capdevanter gairebé ens equivoquem degut a que els voluntaris que es trobaven entre Via Augusta i carrer del Temple els vam agafar despitadets i a contrapeu, però es va rectificar ràpid i sense incidents( però la veritat és que no fa gaire gràcia perdre ni un segon), enfilant el tram urbà pels barris de Bufalà i la Morera i el Pomar animats per molta gent. Els Bombers van sortir a animar-nos i això ens agrada.

Passat el Parc de Bombers comença el Parc de la Serralada de Marina i la part més bonica i difícil de la cursa Endimoniada. Pujades i Baixades, al més pur estil "Dragon Khan"del Trail.I sempre amunt!!!!La opció sense frontal valorada abans de la cursa va ser descartada i la veritat és que va ser una acció encertada. Al arribar a la Torre Bravo(Guaita) ens esperava l´avituallament i apa!!! Baixada?. Negatiu. Un altre cop pujades i baixades trialeres i variació final vers a la primera edició de l´Endimoniada, amb un tram més de pujada trencacames, per arribar a l´últim cim i ara sí!!!!

BANZAI  de baixada!!!!!Sense que ens ature més que les derrapades i salts sobtats per arribar a la riera i el lateral de la B-20 i així finalitzar a tota metxa el tram urbà."
Aquesta ha estat la crònica d´en Sergi .


Els Resultats van ser: 
Sergi ------------1 hora 35 minuts 1 segon, 54è de la classificació general i 39è de la seva categoría.
Josep G. --------1 hora 47 minuts 34 segons,143è de la Classificació General.
Silvia ------------2 hores 16 minuts 42 segons, 337a de la Classificació General.
Enric G.---------2hores 27 minuts 48 segons, 360è de la Classificació General.

El número de participants va superar les quatre-centes persones.

En Josep G. i en Sergi coincideixen a destacar què ha millorat vers l´any passat i això agrada, però també coincideixen a que de 18Quilòmetres a 21Quilòmetres,només en queden 3Quilòmetres molt assumibles per poder lluir una Mitja Marató de Muntanya. A més, recomanen què caldria millorar una mica avituallaments amb més fruits secs i fruita i a l´arribada, segons ens expliquen. Hem de fer esment què gràcies a Xavi del C.E de Badalona a l´arribada d´en Sergi l´esperava un entrepà de pa amb tomata i això entra com a millora vers l´any anterior. Gràcies Xavi i al C.E. de Badalona que no es van bloquejar. Els vegans és el que tenen que son diferents però no complicats. L´avituallament d´arribada pels vegetarians va estar bé,però sempre és millorable.

Un altre cop,els Atletes Vegetarians Sense Límits Club esportiu diem Gràcies al C.E. de Badalona per montar un esdeveniment tant xulo.

Esperem participar l´any vinent i amb més integrants!!!!

Salut, Esport i A!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari