diumenge, 8 d’abril del 2012

La Nocturna del 6 al 7 d´Abril de 2012!!!!!

Estimats Amics i Amigues!!!!

La nit del 6 al 7 d´Abril de 2012 vam fer una Nocturna sorpresa,ja que s´apropa la HalfTrailBCN.Sorpresa,perquè? Resulta que un amic que es diu Dani C. em diu dos dies abans;"Sergi com no sabem la gent que som.Fes un mail massiu als normalment,interessats a aquestes bogeries i a veure que passa".I així ho vaig fer. Vaig enviar 40 mails. El resultat va ser l´assistència de gairebé un 10% dels mails enviats,tot un rècord.
Quina nit!!!! Vam quedar a la Plaça del Gas de Badalona,a la confluència entre els carrers Sagunt i industria de Badalona, a les 23:45 del divendres 6 d´Abril. I......el primer en arribar ha de ser el convocant, el segon en arribar va ser la sorpresa de la nit.....doncs,podía esperar a moltes persones però Ismael D. , al no haver vingut a cap convocatòria anterior,va ser la grata sorpresa.Sí senyor!!! I a tocar de les 00:00 va arribar en Dani C. i Jose(Amic seu).La nit prometía tant per la companyia com per les adversitats degut a què, encara que fes una nit molt neta es va aixecar un vent fred que ens ho va posar difícil al tornar.
Bé doncs,vam sor tir puntuals cap a.......el Mirador de Premià.La primera aturada va ser al conegut dipòsit, a tocar de la Torre de Guaita,coneguda com Torre Bravo.Va ser una pujada urbana fins Clínica del Carme i allà comença una miqueta més amunt,el Parc de la Serralada de Marina.Passem per la Font del Lleó i el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i d´allà enfilem cap el Mirador de la Vallensana i d´allà a Torre Bravo.Aquest tram té troços(planers i baixades) que es poden fer correns i les pujades caminant,que era l´objectiu. A partir de la Torre Bravo començem a carenar passant per la Casa de Colònies,el Mas-Po Cañadó.D´allà a la Torre de Guaita,coneguda com Torre Alfa situada a l´alçada entre Tiana i Alella, i d´allà cap el mirador. A estones correns i a estones caminant vam arribar al mirador de Premià,però de sobte es va aixecar una ventada,que ens va fer incomodar.
Les vistes del litoral del Maresme i el Barcelonès convidaven a quedar-nos una estona,però la ventada ens va fer resguardar-nos als petits pins i sortir de retorn però ja.

La tornada ens posar a tots al seu lloc i van començar a aparèixer molesties a tormells i angonals,però continuarem endevant!!!!

7 hores i 38 minuts vam trigar en fer 40 quilòmetres. És el primer cop que feiem cosa semblant tots junts.

Des d´Atletes Vegetarians Sense Límits vam prometre convocar des d´aquest blog però el temps es va tirar al damunt. A partir d´ara intentarem convocar des d´aquí i prou.
Aquest Gripau va ser vist per l´únic que no portava
frontal,increíble però cert. Ismael ens ho has d´explicar. Espectacular, si us hi fixeu té el mateix color que el terra.
Gràcies Dani C,Jose i Ismael va ser una gran nit.Mira que les previsions de la setmana anterior prometien possibles pluges,però no,no va ser així i sí que va aparèixer el vent!!!M´oblidava que Senglars i Gossos Salvatges no van aparèixer.Pot ser que ells també estiguéssin amagadets pel vent que es va aixecar....qui sap!!!Bé, alguna cosa sí que vam escoltar a les arbrades que envoltaven la pista forestal,però no sabem que era. La veritat és que Jose ens va dedicar durant tota la caminada amb diversos fragments de pel.licules de por,que en diversos moments ens van posar...alerta,davant la foscor de la nit,la lluna,el silenci,el vent......

Fins la propera,amics i amigues!!!!

Salut,Esport i A!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada