dimecres, 25 d’abril del 2012

PEDAGOGÍA VEGETARIANA PER A PRINCIPIANTS!!!!

Hola Amics i Amigues!!!!!

Tots i totes, alguna vegada ens ha preocupat o interessat un tema en concret. Què hem fet? Anar a les fonts a buscar informació,veritat?. Doncs, és tant sencill com això, si alguna cosa ens interessa ens mullem i la busquem. Des d´Atletes Vegetarians Sense Límits volem posar al vostre abast una informació fàcil, sencilla i potent de com,menjar sà sense productes animals. És possible? I tant!!!!!
Aquest Club Esportiu enten que hi ha coses que s´han de saber separar,però l´alimentació i l´esport i moltes més coses han d´anar unides. Com diu un savi indi americà i molta més gent opinem el mateix:"Tot està relacionat"(Declaració del Cabdill Seattle al President dels Estats Units d´ Amèrica al 1855). Declaració que recomanem llegir, degut a que és curta......però mil vegades més potent!!!!!








Els Amics i Amiges de la Unión Vegetariana Española(UVE),la Asociación Vegana Española(AVE),la Unión Vegetariana Internacional(UVI) i la Unión Vegetariana Latino-Americana(UVLA) han traduït el folletó original de la Vegan Society(UK) i desenvolupat aquest manual prou explicatiu i que pot ser un bon manual per resoldre dubtes primaris.


Així que, nosaltres esperem que us pugui servir d´ajuda,ok?

Abraçades a tots i totes!!!!

Salut,Esport i A!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada